Lactex
Mleko w Proszku Natłuszczane Tłuszczem Roślinnym 26% Instant
Wilgotność MAX 4%
Tłuszcz MIN 26%
TITREABLE ACIDITY MAX 0,15%
SOLUBILITY INDEX MAX 1,0ML
Popiół MAX 6,0%
Białko MIN 25%
SOY LECITHIN 0,2-0,4%
PH MAX 6,8
Dyski A, B
Sumaryczna liczba bakterii w 1g MAX 20 000
Bakterie Coli w 1g nieobecne
Sumaryczna liczba bakterii salmonelli w 25g nieobecne
Staphylococcus aureus w 1g (Gronkowiec złocisty) nieobecne
Załadunek do kontenerów 20-stopowych (bez palet) 16 MT
Załadunek do kontenerów 40-stopowych (bez palet) 22 MT
Opakowanie: wielowarstwowa zewnętrzna torba papierowa + wewnętrzna torba polietylenowa 25kg netto
Mleko w Proszku Natłuszczane Tłuszczem Roślinnym 26-28%
Wilgotność MAX 4%
Tłuszcz 26-28%
TITREABLE ACIDITY MAX 0,15%
SOLUBILITY INDEX MAX 1,0ML
Popiół MAX 9,0%
Białko MIN 24%
SOY LECITHIN 0
PH 6,2-6,8
Dyski A, B
Sumaryczna liczba bakterii w 1g MAX 20 000
Bakterie Coli w 1g nieobecne
Sumaryczna liczba bakterii salmonelli w 25g nieobecne
Staphylococcus aureus w 1g (Gronkowiec złocisty) nieobecne
Załadunek do kontenerów 20-stopowych (bez palet) 16 MT
Załadunek do kontenerów 40-stopowych (bez palet) 22 MT
Opakowanie: wielowarstwowa zewnętrzna torba papierowa + wewnętrzna torba polietylenowa 25kg netto
Mleko w Proszku Natłuszczane Tłuszczem Roślinnym 28% Instant
Wilgotność MAX 4%
Tłuszcz MIN 28%
TITREABLE ACIDITY MAX 0,15%
SOLUBILITY INDEX MAX 1,0ML
Popiół MAX 6,0%
Białko MIN 15%
SOY LECITHIN 0,2-0,4%
PH MAX 6,8
Dyski A, B
Sumaryczna liczba bakterii w 1g MAX 20 000
Bakterie Coli w 1g nieobecne
Sumaryczna liczba bakterii salmonelli w 25g nieobecne
Staphylococcus aureus w 1g (Gronkowiec złocisty) nieobecne
Załadunek do kontenerów 20-stopowych (bez palet) 16 MT
Załadunek do kontenerów 40-stopowych (bez palet) 22 MT
Opakowanie: wielowarstwowa zewnętrzna torba papierowa + wewnętrzna torba polietylenowa 25kg netto